Cremo!

Autor: Nicolau, Maria

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Cremo!

Cremo!

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/03/2025
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit dalerta que setziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat dun …

CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.

El fenomen que ha revolucionat la gastronomia

«Cremo!» és el crit dalerta que setziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat dun company. El llibre que teniu a les mans, Cremo!, és la història duna noia normal i corrent que un bon dia decideix deixar-ho tot per aprendre un ofici del qual no sap res i llançar-se de cap a una aventura per escoles dhostaleria peculiars, restaurants insòlits, hotels i pastisseries de tota mena i condició, mentre el país és sacsejat per la revolta gastronòmica del segle. Un assaig i un receptari que van molt més enllà, on es barregen, com qui fa una beixamel, passió, empenta, memòries, personatges estrambòtics i reflexions que ens faran vibrar en cada pàgina amb la cuina al ritme revolucionari de la Maria Nicolau.

Leer más

Más libros de Nicolau, Maria

Más información del libro

Cremo!

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-3349-5
EAN:
9788466433495
Nº páginas:
272
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Maria Nicolau és cuinera dofici i per vocació. Ha treballat més de vint anys en una pila de restaurants de Catalunya, Espanya i França, i ara viu, cuina i escriu en un poble de tres-cents habitants en plena natura a Osona. Ha escrit Cuina! O barbàrie (2022). És col·laboradora habitual dEl matí de Catalunya Ràdio, del Tot es mou a TV3 i del diari El País. Ha estrenat Cuina salvatge a la plataforma de continguts digitals 3Cat i sempre la podreu trobar fent soroll a les xarxes socials. X: @MAlbercocs Instagram: @MAlbercocs

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar